Főoldal_regi

Villamosipari kivitelezés villámgyorsan!

 

A FLUXUS Kft. mára kialakult szakmai tapasztalata, ismertsége, referenciái, több mint két évtizedes folyamat részeként született. 1992-ben a SIEMENS Rt. IV. számú üzemegységéből kivált villanyszerelő szakemberekből, erős- és gyengeáramú hálózatok kivitelezésére alakult.

FLUXUS2015

A csapat 2015

  A cég vezetője, s egyben 100%-os tulajdonosa Kulcsár Béla villamosmérnök. A magas szakmai és minőségi színvonalat a munkát előkészítő és irányító kvalifikált mérnök, villanyszerelő szakemberek garantálják.

A Fluxus Kft.-nél dolgozók mögött több évtizedes szakmai tapasztalat áll, melyet az elmúlt évek legnagyobb magyar beruházásain szereztek, így szinte minden szakmai problémára azonnal megoldást találnak. Vállalkozásunk nagy gondot fordít munkatársainak szakmai továbbfejlődésére, amelyet az eddig általunk kivitelezett változatos szakmai feladatok is igazolnak.

Cégünk folyamatosan követi a változásokat és az éles versenyben is jól megállja a helyét. Megalapozottan tudunk fejlődni és fejleszteni, legfontosabb célkitűzéseinket szem előtt tartva:

– hosszú távú kapcsolat kialakítása a megrendelőkkel;

– dolgozóinknak olyan munkahely biztosítása, melyre vigyáznak és amelyre büszkék lehetnek.

A munkánkkal való elégedettséget a visszatérő megrendelők száma, a kevés reklamáció és garanciális munka mutatja.

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan megrendelők is elismerik munkánk minőségét, mint pl.:

  • HUNGAROCONTROL Zrt.
  • Magyar Nemzeti Filmalap Zrt.
  • MFB Zrt.
  • MTVA
  • RTL KLUB
  • SWIETELSKY Zrt.
  • TV2 Kft.

Reméljük, hogy e kis tájékoztató segítségével jobban megismerhette a FLUXUS Kft. tevékenységét és a jövőben lehetőség nyílik egy szorosabb kapcsolat kialakítására.

Kulcsár Béla
Ügyvezető Igazgató

Tanúsítványok:

Visszatérés a főoldalra